Σαν Σήμερα

17 Νοεμβρίου 1985

17 Νοεμβρίου 1985

Σαν σήμερα, στις 17 Νοεμβρίου του 1985, οι Wham! Βρίσκονται στο No.1 των UK album chart με το άλμπουμ ‘Make It Big’ και στο No.1 των US singles chart με το τραγούδι ‘Wake Me Up Before You Go Go’.Το ‘Make It Big’, που είναι το δεύτερο άλμπουμ των Βρετανών Wham!, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1984, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και ανέβηκε στο No.1 σε Μεγάλη Βρετανία, Αμερική, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως.

 

 

Το ‘Make It Big’, έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει έξι φορές πλατινένιο στην Αμερική. Ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες του άλμπουμ, “Careless Whisper”, “Freedom”, “Everything She Wants”, βρίσκεται και το “Wake Me Up Before You Go-Go”.

Το “Wake Me Up Before You Go-Go”, κυκλοφόρησε πρώτη φορά ως single στην μεγάλη Βρετανία στις 14 Μαΐου του 1984 και ανέβηκε στο No.1 των UK και US charts. Το τραγούδι γράφτηκε από τον George Michael, ενώ ο ίδιος ανέλαβε και την παραγωγή.

Το single έγινε Πλατινένιο στην Αμερική, πουλώντας πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται στο Νο.28 της λίστας 100 Greatest Songs of the ’80s του VH1.

 

 

Rockha Radio

November 16th, 2020

No Comments

Comments are closed.