Σαν Σήμερα

19 Ιουνίου 2012

19 Ιουνίου 2012

Σαν σήμερα, στις 19 Ιουνίου του 2012, ο πρώην «οικονομικός διευθυντής» των Pearl Jam, καταδικάζεται σε 14 μήνες φυλάκισης μετά από κατάχρηση περισσότερων από 300.000 δολαρίων από το συγκρότημα σε διάστημα τριών ετών.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Rickey C. Goodrich, 55 ετών, κατηγορήθηκε και βρέθηκε ένοχος για έξι κλοπές πρώτου βαθμού εις βάρος του συγκροτήματος. Ο Goodric, χρησιμοποιούσε χρήματα της «εταιρείας» για να εξοφλεί προσωπικά χρέη, για να αγοράζει «Καλιφορνέζικα» κρασιά υψηλής ποιότητας, θεραπείες spa, πακέτα διακοπών για την οικογένειά του και ασφάλειες ζωής.

Ο Goodrich, θα βρισκόταν αντιμέτωπος με τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Roger Rogoff, σε δύο εβδομάδες για την επίσημη καταδίκη του, έτσι ώστε να τακτοποιούσε τις οικονομικές του υποθέσεις στο μεσοδιάστημα. Πράγματι, όπως ανέφεραν και οι Seattle Times, ο Goodrich επέστρεψε 125.000 δολάρια στους λογαριασμούς των Pearl Jam.

Ενώ ο Δικαστής Roger Rogoff, δήλωσε πως : «Δεν υπάρχει τίποτα πιο καταστροφικό για έναν οργανισμό, από κάποιον που παίρνει χρήματα από το εσωτερικό του».

Rockha Radio

June 9th, 2021

No Comments

Comments are closed.