Σαν Σήμερα

26 Απριλίου 2008

26 Απριλίου 2008

Σαν σήμερα, στις 26 Απριλίου του 2008, η βραβευμένη Βρετανή soul τραγουδίστρια Amy Winehouse, περνά τη νύχτα της στο κρατητήριο μετά τη σύλληψή της για υποψία επίθεσης, όπως δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Scotland Yard, ένας άνδρας 38 ετών είχε δηλώσει ότι δέχτηκε επίθεση από μια 24χρονη γυναίκα στις 3.20 π.μ. (τοπική ώρα) την Τετάρτη, δύο μέρες πριν στο βόρειο Λονδίνο.

Η βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια, της οποίας η δισκογραφική επιτυχία επισκιάστηκε από την εξάρτηση της από τα ναρκωτικά και την ταραχώδη ιδιωτική της ζωή, είχε παρουσιαστεί οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου για να απαντήσει στις ερωτήσεις αστυνομικών, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της. Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τις καταγγελίες για επίθεση σε δύο άντρες. Όπως  φαίνεται, μετά από μια ξέφρενη βραδιά στο Bar Tok στο Camden Town του βόρειο Λονδίνο, η Amy είχε χτυπήσει έναν Μαροκινό μουσικό γιατί δεν της άφηνε το τραπέζι του μπιλιάρδου και έναν περαστικό φεύγοντας γιατί της πήρε το ταξί.

Η σύλληψη της συνέπεσε με την εισαγωγή της στην δέκατη θέση στη Λίστα των Πλουσίων των Sunday Times, καθώς ήταν μία από τους πλουσιότερες μουσικούς κάτω από την ηλικία των 30 και η περιουσία της είχε εκτιμηθεί ότι άγγιζε τα 10 εκατομμύρια λίρες (21,3 εκατομμύρια δολάρια).

Την ίδια μέρα επίσης, ο εικοσιεξάχρονος σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil, ο οποίος ήταν υπό περιορισμό στην φυλακή Pentonville Prison, παρουσιάστηκε  στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος για παρεμπόδιση της απονομής δικαιοσύνης σε ένα άλλο περιστατικό επίθεσης.

Rockha Radio

April 19th, 2021

No Comments

Comments are closed.