Σαν Σήμερα

28 Απριλίου 1987

28 Απριλίου 1987

Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου του 1987, ο Ozzy Osbourne χρησιμοποιεί το σύστημα PA του αεροπλάνου για να τραγουδήσει το αγαπημένο “Crazy Train” «διασκευασμένο» σε “Crazy Plane” !

Κατά την διάρκεια της πτήσης λοιπόν, από το Μαϊάμι στη Βοστόνη στις 28/04/1987, ο Ozzy αντιλαμβάνεται ότι συνταξιδεύει με τους μαθητές ενός κολεγίου, οι οποίοι επιστρέφουν από την σχολική τους εκδρομή, κάτι σαν την δική μας «πενταήμερη», και αποφασίζει να τους κάνει ένα δώρο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Κερνάει τους πάντες τρεις γύρες ποτά και αφού φτάνει στο σύστημα PA του αεροπλάνου, αυτό που χρησιμοποιούν οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί για τις αναγγελίες τους, τους τραγουδά το αγαπημένο “Crazy Train” «διασκευασμένο» σε “Crazy Plane” ! Ε και κάπως έτσι το πάρτυ ξεκίνησε …

Τι κρίμα που δεν υπήρχαν smartphones τότε να είχαμε και κανένα βίντεο …

Το “Crazy Train” είναι το πρώτο single από το πρώτο solo album του Ozzy Osbourne, το Blizzard of Ozz που κυκλοφόρησε το 1980. Μια ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού που ηχογρφήθηκε το 1981 για το άλμπουμ Tribute κυκλοφόρησε επίσης ως single το 1987 συνοδευόμενο από μουσικό βίντεο. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Osbourne, τον Randy Rhoads και τον Bob Daisley.

Μπορεί να μην έχουμε βίντεο από την συγκεκριμένη πτήση αλλά υπάρχει αυτό για να το θυμηθούμε.

Rockha Radio

April 19th, 2021

No Comments

Comments are closed.